Search This Blog

Friday, October 4, 2013

Philly "Cheesesteak"

Philly "Cheesesteak"

Ingredients:

2 tablespoons olive oil
2 medium onions, sliced as thin as possible 
1/2 cup sliced white mushrooms slices 
12 ounces of portobella mushrooms slices
1/2 Green pepper bell thinly slice
Salt and coarsely-ground black pepper
Cheese Whiz or provolone cheese slices
1 head Boston lettuce, leaves separated, cleaned and dried
Dill pickle spears

Preparation:

In a large frying pan over high heat, add olive oil and heat so that a drop of water will sizzle when you drop it in the oil; lower heat to medium. Add onions, pepper bells and white mushrooms, stir and cook until mushrooms darken and onions start to look transparent aprox 6-8 min. Add portobellas slices and cook for approximately 3 minutes** or until they are lightly browned. Add salt and pepper to taste.
If You are using cheese slices or cream cheese cook the portobellos for 1 1/2 min
heap cooked mushrooms mixture in a long length-wise pile across the frying pan, Lay cheese slices over mushrooms until melted. If using Cheese Whiz, melt in the microwave and pour over already serve mushrooms.

Take the letucce and using a spatula, scoop 1/2 the mushrooms mixture and cheese and lay on lettuce with cheese on top. If using melted Cheese Whiz, ladle it on top. If you're using Cheez Whiz, don't use too much or it can overpower the sandwich's taste.

Serve with a dill pickle.

Enjoy! 


Por supuesto que la versión original es con carne pero por aquello de comer rico y saludable una versión sin el contenido carnívoro me sabe fenomenal, aunque no le quiera cambiar el nombre siempre seguirá siendo mi ...

Philly "Cheesesteak"

2 cucharaditas de aceite
2 cebollas medianas finamente rebanadas
1/2 taza de champiñones blancos rebanados
12 oz de champiñones portobella o carne finamente rebanada
1/2 pimentón verde rebañado en tiras delgadas
Sal y pimienta fresca molida gruesa
Cheese whiz , queso crema o queso provolone en rebañadas finas
1 lechuga tipo Boston, con las hojas separadas, lavadas y bien secas
Pepinillos en cuartos a lo largo

Preparacion;
En un sartén amplio coloque el aceite déjelo calentar un minuto y agregue las cebollas, los pimentones y los champiñones blancos déjelos cocinar a fuego medio por 6 a 8 minutos hasta que la cebolla se caramelice, coloque los portobellas y cocínelos aproximadamente otros 3 minutos*  sal pimientelo a su gusto. Colóquelos en una línea en el centro del sartén.
*Si esta usando rebanadas de queso o queso crema rebanelo y coloquele el queso al minuto y medio y cocínelos por 1 1/2 min más 
Si esta usando cheese whiz colóquelo en el microondas por unos segundos hasta que se haya derretido y viértalo encima de los champiñones cuando ya estén servidos en la lechuga
Con una espátula sirva los champiñones en las hojas de lechuga preparadas, algunas personas le colocan salsa marinara o ketchup pero es completamente opcional
 Sirva un sándwich acompañado de un cuarto de pepinillo.

Espero que lo disfruten!




No comments:

Post a Comment